Водовідведення (каналізація)

Роль водовідведення в житті людини не варто недооцінювати. Адже система водовідведення передбачає відведення забрудненої води з будівлі.
Для відведення забрудненої води ТОВ “ЧІС” пропонує обладнання, яке відповідає європейським стандартам якості та має офіційну гарантію від виробника.

Роль водовідведення в житті людини не варто недооцінювати. Якщо система водопостачання забезпечує приміщення водою, то система водовідведення передбачає відведення забрудненої води з будівлі.

Система  каналізації – комплекс інженерних споруд (трубопроводів, насосних станцій, очисних споруд тощо) та обладнання, що забезпечує приймання і відведення стічної води з території населеного пункту, промислових підприємств та інших об’єктів, а також їх очищення та знезаражування перед випуском у водоймище.

Насосне обладнання. У тих випадках, коли неможливо здійснити відвід стічної води самопливом, застосовують насосні агрегати (каналізаційні, дренажні наноси, каналізаційні насосні станції). Враховуючи те, що рідина, яка перекачується, має в своєму складі пісок, глину, забруднення біологічного походження,  шкідливі хімічні речовини до конструкції насосів висувають певні вимоги: їх конструкція повинна забезпечувати можливість прочищення робочого колеса, корпусу та патрубків у разі засмічення.

Запірна арматура. Головне її призначення полягає в запобіганні утворення зворотного потоку в разі засмічення і скиданні надлишкового тиску, а також в повній зупинці руху середовища. Запірна арматура, яка використовується в мережі водовідведення, має бути стійкою до впливу агресивних середовищ, відрізнятися високим ступенем захисту від корозії та тривалим терміном експлуатації.

Допоміжне обладнання. Автоматичні розповітрювачі (вантузи), каналізаційні  дробарки – стандартне обладнання у сучасних каналізаційних мережах та на насосних станціях.

Облік в системах водовідведення. Особливістю стічної води є присутність у її складі хімічних речовин та зважених часток. Тому прилад вимірювання витрати стічних вод повинен володіти бездоганними технічними властивостями в роботі з агресивними і забрудненими рідинами.

ТОВ «ЧІС» пропонує широкий перелік високоякісного обладнання для систем водовідведення, адже є офіційним авторизованим партнером провідних європейських виробників :

насосного обладнання Wilo (Німеччина),

витратомірів стічних вод Krohne (Німеччина).

Звертаємо Вашу увагу на те, що все обладнання відповідає європейським стандартам якості та має офіційну гарантію від виробника, з післяпродажним сервісним супроводом кожної одиниці.

Спеціалісти ТОВ “ЧІС” у найкоротший термін проводять розрахунки та підбір обладнання!